000 -LEADER |
fixed length control field |
00782cam a2200265 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
142309 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20180921 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
0000002003 MEX 0000000000 00 |
020 ## - NUMERO DE LIBRO INTERNACIONAL NORMALIZADO |
International Standard Book Number |
968-18-1760-5 |
-- |
978-968-18-1760-2 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
DLC |
Transcribing agency |
DLC |
100 ## - ASIENTO PRINCIPAL -- NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Martínez L., Jorge Lara |
245 ## - TÍTULO PROPIAMENTE DICHO: SUBTÍTULO |
Title |
Dirección de alimentos y bebidas en hoteles |
Statement of responsibility, etc. |
Jorge Lara Martínez L. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Name of publisher, distributor, etc. |
Limusa |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extensión |
290 p. |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc. note |
Incluye bibliografía |
650 ## - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA -- TERMINO TEMÁTICO |
Termino Temático Como Elemento de Entrada |
Administración hotelera |
-- |
Alimentos |
-- |
Bebidas |
-- |
Restaurantes, cafeterías, etc |
-- |
Servicio de mesas |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Libros |