000 -LEADER |
fixed length control field |
00782cam a2200265 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER |
control field |
142392 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
OSt |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20180921 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
0000002003 MEXA 0000000000 00 |
020 ## - NUMERO DE LIBRO INTERNACIONAL NORMALIZADO |
International Standard Book Number |
968-18-6162-0 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
DLC |
Transcribing agency |
DLC |
100 ## - ASIENTO PRINCIPAL -- NOMBRE PERSONAL |
Personal name |
Martínez de Flores Escobar, Graciela |
245 ## - TÍTULO PROPIAMENTE DICHO: SUBTÍTULO |
Title |
Iniciación en las técnicas culinarias |
Statement of responsibility, etc. |
Graciela Martínez de Flores Escobar, Marcela González-Garza Ducoing, Covadonga Terre Marina |
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN |
Edition statement |
2 |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Name of publisher, distributor, etc. |
Limusa |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extensión |
361 p. |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc. note |
Incluye bibliografías e índices |
650 ## - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA -- TERMINO TEMÁTICO |
Termino Temático Como Elemento de Entrada |
Cocina |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
|
Koha item type |
Libros |