Iniciación en las técnicas culinarias / Graciela Martínez de Flores Escobar, Marcela González-Garza Ducoing, Covadonga Terre Marina (Registro nro. 142392)

000 -LEADER
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001 - CONTROL NUMBER
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005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
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008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
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020 ## - NUMERO DE LIBRO INTERNACIONAL NORMALIZADO
International Standard Book Number 968-18-6162-0
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency DLC
Transcribing agency DLC
100 ## - ASIENTO PRINCIPAL -- NOMBRE PERSONAL
Personal name Martínez de Flores Escobar, Graciela
245 ## - TÍTULO PROPIAMENTE DICHO: SUBTÍTULO
Title Iniciación en las técnicas culinarias
Statement of responsibility, etc. Graciela Martínez de Flores Escobar, Marcela González-Garza Ducoing, Covadonga Terre Marina
250 ## - MENCIÓN DE EDICIÓN
Edition statement 2
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Name of publisher, distributor, etc. Limusa
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extensión 361 p.
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Incluye bibliografías e índices
650 ## - ASIENTO SECUNDARIO DE MATERIA -- TERMINO TEMÁTICO
Termino Temático Como Elemento de Entrada Cocina
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Permanent Location Current Location Date acquired Full call number Koha item type
          Biblioteca Central. Universidad Central del Este Biblioteca Central. Universidad Central del Este 2018-08-17 CG 641.5 M385i 2003 Libros